Anlık Bildirim

BMW çark etti: Koltuk ısıtmayı artık paralı abonelikle sunmayacak

Alman otomobil devi BMW, otomobillerindeki koltuk ısıtma özelliğini abonelik ücreti karşılığında sunmaya başlamıştı. Ancak şirket tepkiler nedeniyle bu abonelik hizmetini rafa kaldırdı.
BMW çark etti: Koltuk ısıtmayı artık paralı abonelikle sunmayacak Tam Boyutta Gör
BMW kullanıcıları, üretici tarafından bazı ülkelerde aylık 18 dolara sunulan ısıtmalı koltuk aboneliğini hoş karşılamadı. BMW Yönetim Kurulu üyelerinden Pieter Nota, Autocar'a yaptığı açıklamada, koltuk ısıtma hizmetinin düzenli abonelik ücretiyle sunulmasının kullanıcılar arasında pek kabul görmediğini açıkladı.

Alman marka koltuk ısıtmayı abonelik ücreti karşılığında sunulan opsiyonlar listesinden çıkarıyor. Nota "BMW müşterileri bu durumda iki katı ödediklerini hissediyorlardı, ancak gerçekte durum böyle değil. Ama her zaman söylediğim gibi algı gerçekliktir. Bu yüzden bunu durdurduk" diyor.

BMW çark etti: Koltuk ısıtmayı artık paralı abonelikle sunmayacak Tam Boyutta Gör

Abonelik tabanlı hizmetler devam edecek

BMW, otomobillerinde zaten fiziksel olarak bulunan özellikleri düzenli bir ücret karşılığında sunmaktan vazgeçecek. Deneyimli yöneticiye göre bu tür özellikler araçta ya fabrika çıkışı olacak ya da hiç olmayacak. Yapılan girişim kullanıcı tarafında kabul görmediği için başarısızlıkla sonuçlandı.

Buna rağmen BMW, abonelik temelli hizmetler konseptinden vazgeçmeyi düşünmüyor ve bu yönde ilerlemeye devam edecek. Şirket otomobillerinde ek yazılım indirilerek etkinleştirilen abonelik tabanlı özellikler sunmaya devam edecek. Bunlar sürüş asistanları veya medya sistemiyle alakalı olacak. Şirket bu alandaki seçenekleri daha da genişletmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4730 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, BMW ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim