Anlık Bildirim

Yeni Hyundai Tucson N Line tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Yeni tasarım dili ve keskin çizgileri ile zaten oldukça sert görünen yeni Tucson, bugün tanıtılan N Line versiyonuyla daha da sportif hale geldi. İşte yeni Tucson N Line'ın detayları:

Yeni Hyundai Tucson N Line tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılın sonunda ilk resmi görüntüleri paylaşılan Hyundai Tucson N Line üzerindeki örtü bugün tamamen kaldırıldı. Önümüzdeki bahar aylarında Avrupa'da satışa sunulması planlanan yeni Tucson N Line, sportif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yeni Tucson, sahip olduğu tasarım dili ve sert geçişli çizgileriyle halihazırda oldukça sportif bir model. Yeni Tucson N Line'da ise buna ek olarak farlarda ve tamponun alt kısmında dokunuşlar yapılmış. Ayrıca standart versiyonda kullanılan siyah plastik parçalar da gövde rengine dahil edilmiş.

Yeni Tucson N Line'da Y motifli çift tonlu 19 inç jantlar ve çamurluktaki 'N Line' rozetleri dikkat çekiyor. Arka tarafta ise tamponun ve difüzörün neredeyse tamamen yenilendiğini görebiliyoruz. Ayrıca bu alanda standart modeldekine kıyasla daha agresif bir spoyler kullanılmış. Yeni Tucson N Line, bu versiyona özel 'Shadow Grey' de dahil olmak üzere yedi farklı gövde rengiyle tercih edilebiliyor. Bu seçeneklerden beş tanesi 'Phantom Black' olarak adlandırılan sihay tavan ile kombinlenebiliyor.

Yeni Hyundai Tucson N Line'ın iç mekanında da özel dokunuşlar mevcut. Sportif SUV modelde deri ve süet karışımı koltuklar dikkat çekerken pek çok alanda güzel bir kontrast oluşturan kırmızı dikişler göze çarpıyor. Bunun yanı sıra parlak siyah detaylar, N direksiyon simidi, alüminyum pedal seti ve siyah tavan döşemesi de bu alanda karşımıza çıkan dokunuşlardan.

Yeni Hyundai Tucson N Line tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Standart Tucson'da olduğu gibi yeni Tucson N Line'da da hafif hibrit, hibrit ve şarj edilebilir hibrit (PHEV) desteğine sahip motorlar mevcut. 48V hafif hibrit desteğine sahip dizel motorun da yer aldığı seçenekler şöyle:

  • 1.6 T-GDI Plug-in Hybrid (265 PS)
  • 1.6 T-GDI Hybrid (230 PS)
  • 1.6 T-GDI 48V Mild Hybrid (180 or 150 PS)
  • 1.6 T-GDI (150 PS)
  • 1.6 CRDi 48V (136 PS)

Son olarak, yeni Tucson N Line'ın bazı versiyonlarında bu modele özel olacak şekilde ayarlanmış elektronik kontrollü süspansiyon sistemine yer verilmiş. Hyundai'nin açıklamasına göre daha eğlenceli bir sürüş imkanı veren bu sistem, direksiyon komutlarına ve aracın hareketlerine daha hızlı ve daha güçlü tepki veriyor.

Yeni Hyundai Tucson N Line önümüzdeki bahar aylarında Avrupa'da satışa sunulacak. Hibrit ve PHEV versiyonlar ise yaz aylarında satın alınabilir olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21178 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yeni hyundai tucson n line ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim