Anlık Bildirim

7 yıldır güncelleme alan Android telefon, kullanıcılarına veda ediyor

2015'te tanıtılan Android telefon FairPhone 2, yedi yıldır yazılım güncellemesi alıyor. Şirket, artık telefona destek verilmeyeceğini duyurdu.                   
fairphone 2 mart 2023 güncelleme Tam Boyutta Gör
Samsung, Google ve diğer birkaç Android telefon üreticisi, 2023 yılı itibarıyla belli modellerde de olsa daha uzun süre yazılım güncellemesi dağıtılacağının sözünü verdi. 2015 yılında tanıtılan bir akıllı telefonun çok daha uzun süre Android güncellemesi aldığı ortaya çıktı.

Mart 2023'te son güncellemesini alacak

FairPhone, yedi senelik telefonu FairPhone 2 için son güncellemenin Mart 2023’te verileceğini duyurdu. En son Android 10’a güncellenen telefonun kullanıcıları bu tarihten sonra yazılım desteği alamayacak ancak cihazlarını normal şekilde kullanmaya devam edebilecek. Kullanıcıların düzeltileceğini umduğu hatalar umarız Mart 2023 güncellemesiyle düzeltilir. Cihazın güvenli açıklarına karşı korunmasız olacağını, bankacılık uygulamalarının kullanımının risk yaratacağını söylemeye gerek yok.

Qualcomm Snapdragon 801 işlemcili Android telefon, Android 5.1 Lollipop ile çıkış yaptı, Mart 2022’de Android 10’a güncellendi.

Kaynakça https://www.fairphone.com/en/2023/01/09/an-update-on-fairphone-2/ https://www.androidauthority.com/fairphone-2-stop-getting-updates-3264846/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7155 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fairphone 2, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Mobil Teknolojiler Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim