Anlık Bildirim

Depolama çözümleri pazarının önemli oyuncularından ADATA, performansa önem veren kullanıcılara yönelik olarak yeni SSD modelini duyurdu. Yeni model 3D NAND teknolojisi üzerinde şekilleniyor.

Performans odaklı

ADATA Ultimate SU700 olarak pazarlanacak yeni model 2.5 inç boyutunda ve SATA 6Gb/s arayüzü üzerinden haberleşiyor. Ürünün temelinde 3D NAND bellek kullanan ADATA, yeni Maxiotek kontrolcüsü ile 560MB/s okuma ve 520MB/s yazma hızlarına erişmeyi başarmış.

Firma verimliliği yakalamak adına bazı önemli teknolojilere yeni modelde yer vermiş. ÖrneğinSLC tamponlama yapan Writebooster modu ile birlikte kontrolcü, çok yoğun yüklerde de performansı dengeli tutmayı başarıyor. Yine frekans kontrol teknolojisi ile sürekli yüklenmeyi kontrol eden sistem performans ve enerji tasarrufu arasında denge kurmaya çalışıyor.

256-bit AES şifreleme ve Agile hata koruma teknolojisi ile sağlama alınan Ultimate SU700 modeli 2 milyon saat hatalar arası süreye sahip. 120GB, 240GB, 480GB ve 960GB kapasitelere sahip olan model 560TB toplam yazma sürelerine ulaşabiliyor. Modelin fiyatları henüz açıklanmadı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim