Anlık Bildirim

AMD Radeon Crimson ReLive Edition duyuruldu!

AMD’nin bugüne kadarki en büyük sürücü paketi olarak duyurduğu yeni sürücü beraberinde bir çok özellik de getiriyor. Sürücü bunun yanısıra performans tarafında da artış vadediyor.
AMD geçtiğimiz günlerde yeni sürücü paketini kullanıma sundu. Bu sürücü AMD’nin son yıllarda uyguladığı yeni yıllık büyük sürücü güncellemesinin en son sürümü. Hatırlayacağınız üzere teknoloji devi 2014 yılında Catalyst Omega sürümünü ve 2015 yılında ise Radeon Crimson Edition’u kullanıma sunmuştu.

Yeni özellikler!

AMD’nin yayınladığı son sürücü beraberinde canlı yayın yapmak için Twitch ve YouTube gibi dev platformları da destekleyen entegre bir yazılımı getiriyor. Bu yazılım ayrıca uygulama içi menü ve özelleştirilmiş arayüzü de sunuyor

Radeon Chill

AMD Radeon Crimson ReLive Edition duyuruldu! Tam Boyutta Gör

Sürücünün beraberinde getirdiği yeni özelliklerden biri de Radeon Chill. Bu yazılım sayesinde oyundaki hareketlilik durumuna göre sistem kendisini optimize ediyor ve %13’e varan sıcaklık düşüşü elde ediyor. Öte yandan %30’a varan güç tasarrufu sağlayan özellik sayesinde hem elektrik sarfiyatından yana hem de sistemin ürettiği ses tarafında yüzünüz güleceğe benziyor.

Bununla birlikte AMD yeni bir arayüzün yanısıra kullanıcılara temiz kurulum yapma desteği, yükseltme yardımcısı ve kullanıcıların geri bildirim yapmalarının yanısıra yeni özelliklere oy vermesini sağlayan bir bölüm de eklemiş.


VR tarafında da geliştirmeler mevcut

AMD Radeon Crimson ReLive Edition duyuruldu! Tam Boyutta Gör

Öte yandan Tress FX 4.0, dahili açık kaynak kodlu bir benchmark yazılımı ve FreeSync özelliğinde geliştirmelerin yanında AMD’nin VR odaklı özelliği olan LiquidVR tarafında da tekli GPU kurulumlarına göre 20 kata varan performans artışı vadediyor. Ayrıca VR tarafında daha gerçekçi ses deneyimi vadeden TrueAudioNext özelliğini de LiquidVR özelliğine ekleyen AMD, rakibi Nvidia’nın Shadow Warrior 2’de görülen Multi-Res Shading özelliğine cevap olarak çıkardığı MultiRes Rendering özelliğine de yeni sürücüsünde yer vermeyi ihmal etmemiş. Bununla birlikte RX 400Radeon 300, Radeon 200 ve Radeon Fury serisindeki aşağıdaki görselde yer alan kartlarına WattMann güç yönetim özelliğini ekleyen AMD'nin sürücüsüne bu linkten ulaşabilirsiniz.

İsterseniz konuyla ilgili galerimize de göz atabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15465 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, vr ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim