Anlık Bildirim

AMD Radeon HD 7970 için yeni görüntüler yayınlandı

AMD'nin Radeon HD 7900 serisi ekran kartlarına yönelik yeni görüntüler yayınlandı. Ocak ayı içerisinde satışa sunulması beklenen ekran kartları için ilk görüntüler dün gün ışığına çıkmıştı. Haberimize konu olan yeni görüntülerde ise Radeon HD 7900 serisi ekran kartının üzerinde soğutucusu olmadan, çıplak bir şekilde görüntülendiğini görüyoruz. 
AMD'nin NGC olarak tanımladığı yeni nesil GPU tasarımını temel alan ve TSMC tarafından 28nm üretim teknolojisiyle hazırlanan grafik yongasının EMI koruyucu ile görüntülendiği fotoğraf ile kartın 5+1 fazlı güç tasarımına, çift BIOS'a, iki adet PCIe güç konnektörüne ve dörtlü GPU kurulumlarına olanak tanıyan Crossfire bağlantısına sahip olduğu görülüyor. 
12 adet bellek yongasından yola çıkarak 384-bit bellek veri yolu desteğine sahip olduğu konuşulan ekran kartı, AMD'nin 2012 için planladığı en hızlı ekran kartlarından biri olacak. Mart ayına doğru çift GPU'lu HD 7990 modelini de sunması beklenen AMD, resmi olarak doğrulanmamakla birlikte yeni ekran kartlarının CES 2012 (Ocak 10-13) duyurabilir. 
AMD Radeon HD 7970 için yeni görüntüler yayınlandı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19880 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon, gpu ve amd
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim