Anlık Bildirim

AMD yeni ekran kartı alacaklara popüler 3 oyunu hediye ediyor

Yakında kullanıma sunacağı Catalyst 12.11 sürücüsü için oyunlarda önemli performans artışı vaad eden AMD, daha rekabetçi olabilmek adına ücretsiz oyun kampanyasına başlıyor. Şirketin yayınladığı resmi dökümanlara göre Radeon HD 7700 serisi ve üstü ekran kartı satın alacak kullanıcılara Steam üzerinde üç adet oyuna kadar ücretsiz verilecek ayrıca Medal of Honor: Warfighter oyunu için de %20 indirim sağlanacak. 
Daha fazla detay vermek gerekirse, Radeon HD 7900 serisi ekran kartı (HD 7990, HD 7970 GHz Ed., HD 7970, HD 7950 BE, ve HD 7950) alacak kullanıcılara FarCry 3, Hitman: Absolution ve Sleeping Dogs oyunları, Radeon HD 7800 serisi alacak kullanıcılara FarCry 3 ve Hitman: Ascension, Radeon HD 7700 serisi ekran kartı alacaklara ise FarCry 3 oyunları hediye edilecek. Yukarıda bahsettiğimiz Medal of Honor: Warfighter oyunundaki %20 indirim ise tüm ekran kartı modellerinde geçerli olacak bir promosyon.
Tüm sektörün merakla beklediği Windows 8 lansmanı ve akabinde gelecek tatil döneminde satışlarını arttırmak isteyen AMD, toplamda 170 doları bulan oyun hediyeleri ile elini güçlendireceğini belirtiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5578 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon, Hediye Fikirleri & Önerileri ve
3 etiket daha kampanya Oyun amd
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim