Anlık Bildirim

AOC'den FreeSync destekli 35 inçlik VA monitör

Monitör seçerken yüksek kontrast oranı, geniş görüş açısı gibi özellikler arayan oyunculara yönelik olarak, AOC'nin FreeSync uyumlu ve VA destekli C3583FQ modeli görücüye çıkıyor.

Monitörlerde yüksek kontrast oranı, geniş görüş açıları, yüksek renk stabilitesi gibi avantajlara sahip Dikey Sıralama - VA panel teknolojisi kendisine geniş yer buluyor. Bu akıma önem veren AOC, ürünleri arasına 35 inçlik yeni bir kavisli monitör daha ekliyor. 

AOC C3583FQ modeli 35 inçlik boyuta sahip ve 2560x1080 piksel çözünürlükte. Dikey Sıralama - VA teknolojisi yanında FreeSync desteği de sunduğu için oyunlarda yırtılma gibi sorunların da önüne geçiyor. 144Hz yenileme hızı olan monitör FreeSync tarafında 48Hz-146Hz  arasında değişen hızlara sahip. GSYNC uyumlu versiyonu için 200Hz yenileme hızı söz konusu. 

Monitörde yer alan Düşük Kare Oranı Destekleme - LFC teknolojisi, düşük yenileme hızlarında da oyun tecrübesini akıcı hale getirmeye çalışıyor. 178 derece görüş açısına sahip olan monitör 2000:1 kontrast oranı barındırıyor ve 300 kandela/metrekare parlaklık değeri sunuyor. Üründe titreme yapmayan WLED arka aydınlatma ve 5ms G2G tepki zamanı bulunuyor. 

Arayüz kontrol butonları ve bileşenlerin büyük kısmı alt tabana yerleştirildiği için VESA uyumluluğu sunulmamış. Dual-Link DVI, HDMI 1.4 portları, DisplayPort 1.2a+ portu, iki adet 5W hoparlör, 3.5mm giriş-çıkış gibi bağlantı seçeneklerinin yer aldığı monitör, CES 2016 fuarının açılış ürünlerinden birisi olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8208 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aoc, aoc c3583fq ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim