Anlık Bildirim

Acer şimdiye kadarki en ince hepsi bir arada bilgisayarını duyurdu

Acer, IFA 2017 kapsamında Aspire S24 olarak lanse edilen hepsi bir arada masaüstü bilgisayarını duyurdu. Intel'in en yeni 8. nesil Core işlemcileriyle güçlendirilmiş S24'ün tüm detayları haberimizde.
Acer, Berlin'deki IFA 2017'de Aspire masaüstü serisini Aspire S24 olarak adlandırılan yeni bir modelle genişletti. Şirket bunun piyasaya sürdüğü en ince hepsi bir arada masaüstü bilgisayar olduğunu iddia ediyor. Çünkü S24, sadece 5.97 mm kalınlığında 23.8 inç Full HD IPS ekrana sahip. Ayrıca Windows 10 çalıştırıyor.
Aspire S24, Intel'in en yeni 8. nesil Core işlemcileriyle güçlendirilmiş durumda. Ayrıca Optane bellekle konfigüre edilebiliyor. 802.11ac 2×2 MIMO Wi-Fi teknolojisi sunan bilgisayar, gelişmiş ses deneyimi için Dolby Audio Preimum ve Acer TrueHarmony teknolojileriyle desteklenen 2.1 kanal subwoofer ile birlikte geliyor.
Acer'ın yeni hepsi bir arada bilgisayarında, kullanıcıların mobil cihazlarını kablosuz olarak kolayca şarj edebilmelerini sağlayan kablosuz şarj tabanı var. Qi kablosuz şarj standardına uyumlu tüm mobil cihazları destekliyor. Aspire S24'ün 256GB'a kadar SSD ve 2TB'lık sabit diske sahip olacak şekilde yapılandırılabileceğini belirtelim.
Acer Aspire S24 gelecek yılın Ocak ayında piyasaya sürülecek. Ürünün başlangıç fiyatının ise 999 dolar olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim