Anlık Bildirim

Acer'dan sektörün dokunmatik ekrana sahip ilk Chrome OS hepsi bir arada bilgisayar modeli

Acer'dan sektörün dokunmatik ekrana sahip ilk Chrome OS hepsi bir arada bilgisayar modeli
 
Gartner'in 2014 verileri göre Chromnebook marketinin %36'sını elinde bulunduran dünyaca ünlü Acer, sektörün dokunmatik ekrana sahip ilk Chrome OS işletim sistemi hepsi bir arada bilgisayar modeli Chromebase'i resmi olarak duyurdu.
Google'ın geliştirdiği Chrome OS işletim sistemini kullanan Acer Chromebase, hepsi bir arada formuyla özellikle dar alan sahip kullanıcılar için güzel bir alternatif oluşturuyor. 21.5-inçlik 1920 x 1080 piksel çözünürlüğündeki ekranı dokunmatik (10 parmak / 178 derece görüş açısı) olarak çalışma gösterebilen bilgisayar, gücünü Nvidia Tegra K1 işlemciden alıyor ve firma tarafından belirtildiği kadarıyla 10 saniye içerisinde açılarak kullanıma hazır hale gelebiliyor. Beraberinde 100GB boyutunda Google Drive temelli bulut depolama alanı gelen hepsi bir arada bilgisayar Chromebase, 802.11 a/b/g/n WiFi, HD kamera, mikrofon, Bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0 ve USB 2.0 gibi standart donanımları da bünyesinde taşıyor.
Önümüzdeki yaz aylarında dağıtıma çıkacak olan Acer Chromebase'in resmi satış fiyatı hakkında ise henüz açıklanmış bir bilgi bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim