Anlık Bildirim

Alcatel’in Windows 10 mobil amiral gemisi gün sayıyor

Amiral gemi tarafında hayalet kasabaya dönen Windows 10 mobil ekosistemi için üçüncü taraf ortaklardan nadir hamleler görüyoruz. HP’den sonra Alcatel de yeni bir amiral gemi modeli hazırlıyor.

Windows 10 mobil ekosistemine Fierce XL modeli ile alt seviyeden giriş yapan Alcatel, yakın zamanda amiral gemi seviyesine terfi etmeye hazırlanıyor. Alcatel Idol 4S With Windows 10 modeli internete sızmaya devam ediyor.

Hali hazırda Windows 10 mobil için en güçlü akıllı telefon HP Elite x3 durumunda. Henüz Microsoft’un kendisi de bu yıla ait bir amiral gemisi çıkarmadığı için HP rakipsiz kaldı. Alcatel ise henüz boş durumda olan en üst seviye segmentte pay aramayı planlıyor.

Alcatel Idol 4S With Windows 10 modeli esas olarak Alcatel Idol 4 serisinin çizgilerini miras alıyor. Aslında modelin IFA 2016 fuarında tanıtılması bekleniyordu ancak bu olmadı. Telefonun çalışır haldeki görselleri yakın zamanda bir tanıtım olabileceğine işaret ediyor.

Daha önceki benchmark skorlarında göre modelin 6 inçlik Full HD ekran barındırması bekleniyor. Snapdragon 820 yonga setinden gücünü alacak modele 4GB LPDDR4 RAM ve 64GB arttırılabilir kapasite eşlik ediyor. Modelin kamerası ise 21MP çözünürlüğünde.

Alcatel daha çok belirli bir seviyede tuttuğu fiyat etiketleri ile biliniyor. Alcatel Idol 4S With Windows için belirlenecek fiyat merak konusu zira HP Lite x3 modeli 700$ civarında piyasaya çıkmıştı. Alcatel daha düşük seviyelere inerse cihaz tüketiciden ilgi görebilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7644 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
alcatel, alcatel idol 4s with windows 10 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim