Anlık Bildirim

Analiz : Tablet dergileri 2020 yılında basılı dergileri geride bırakacak

Analiz : Tablet dergileri 2020 yılında basılı dergileri geride bırakacak

Tablet modellerinin iPad ile birlikte başladığı yükseliş, beraberinde pek şok yeni trendi de getirdi. Bunlardan birisi tablet yayıncılığı. 

Günlük hayatımızda yanımızdan ayırmadığımız cihazlar haline gelen tabletler ile artık daha fazla e-kitap veya dijital dergi okunuyor. Bu da basılı dergilere olan ilgiyi azaltıyor.

ABD'de yetişkin tablet kullanıcıları arasında yapılan bir araştırmaya göre, yüzde 23 oranında kullanıcı tablet cihazlarından dijital dergi okuduğunu belirtmiş. 2020 yılında ise bu oranın yüzde 65'e yükselmesi bekleniyor. 

Kullanıcıların yüzde 13'ü son otuz gün içerisinde dijital bir magazin satın alırken veya abone olurken, yüzde 65'i dijital kitapların daha güvenilir bir bilgi kaynağı olduğuna inanmaya başlamış.

Dijital yayın okuyanların yüzde 62'si iPad sahibi iken yüzde 26'sı Kindle Fire sahibi. Yüzde 4'ü ise Nexus 7 üzerinden dijital yayınlara erişiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim