Anlık Bildirim

Angry Birds 2, Appstore üzerinden gizlice satışa sunulmuş olabilir

Angry Birds 2, Appstore üzerinden gizlice satışa sunulmuş olabilir
 
Rovio'nun kısa bir süre önce duyurusunu gerçekleştirdiği Angry Birds 2, mobil oyun sektöründe büyük bir merak uyandırdı. Öyle ki geliştiricinin serinin ilk oyunuyla yaratığı etkiyi yaratıp yaratamayacağı tartışılıyor.

Angry Birds 2 ile ilgili pek çok görüş ortada dolaşa dursun, serinin yeni oyunu bu yılın başlarında sessiz sedasız Kanada'daki iOS kullanıcılarının beğenisine sunulan "Angry Birds Under Pigstruction" adlı oyun olabilir. Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmış olmasa da oyunun Angry Birds 2 ile karşımıza çıkan "Silver" adlı yeni karakteri bünyesinde barındırdığı görülüyor. Ayrıca, Angry Birds Under Pigstruction'ın ikonundaki kızgın kırmızı kuşun yüz ifadesi de Angry Birds 2'nin tanıtım görsellerinde yer alan yüz ifadesiyle birebir örtüşüyor. 
Angry Birds 2, Appstore üzerinden gizlice satışa sunulmuş olabilir
  
Angry Birds 2 ve Angry Birds Under Pigstruction'ın aynı oyun olma olasılığı güçlü bir ihtimal olsa da, öngörüyü destekleyen resmi bir açıklama bulunmadığı bir kez daha hatırlatalım. Kanada Appstore'una ait bir hesabınız varsa Angry Birds Under Pigstruction'ı denemek için aşağıdaki market bağlantısını kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim