Anlık Bildirim

AppGratis, Appstore'dan kaldırılan uygulaması için imza kampanyası başlattı

AppGratis, Appstore'dan kaldırılan uygulaması için imza kampanyası başlattı
Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz hafta AppGratis'in mobil uygulaması Appstore'dan kaldırılmıştı. Bunun üzerine uygulamanın yeniden Appstore'da yerini alması için çalışmalarını sürdüren AppGratis, kullanıcılardan da destek almak için bir imza kampanyası başlattı. Bu imza kampanyası kapsamında destekçilerinin save@appgrat.is adresine mail atmalarını isteyen şirket, şu ana kadar 700 binden fazla kişinin desteğini arkasına almış durumda.

Herhangi bir uyarı veya açıklama olmaksızın Appstore üzerinden kaldırılan sonrasında ise, Apple'dan gelen bir açıklamayla birlikte birçok kurala uymadığı belirtilen AppGratis'in imza kampanyası uygulamanın Appstore'a tekrar kabul edilmesinde ne denli faydalı olur bilinmez. Ancak, AppGratis'in kurallara uygun bir uygulamayı ortaya koyması durumunda sıkı kurallarıyla tanıdığımız Apple'ın onayından geçerek yeniden marketteki yerini alabilir.

12 milyondan fazla kullanıcısıyla oldukça önemli bir potansiyele sahip olan AppGratis'in Appstore'da yeniden yer alma konusundaki çabalarının ne denli başarılı olacağı ilerleyen dönemlerde göreceğiz. İmza kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim