Anlık Bildirim

Apple Watch Series 3'ün sahip olması beklenen özellikleri

Apple'ın yeni ürünlerini tanıtmasına az bir süre kalmışken Apple Watch Series 3'de olması beklenen özellikleri sizler için derledik. Yeni akıllı saat LTE deteğiyle öne çıkıyor. Detaylar haberimizde...
Apple yeni iPhone'unu 12 Eylül'de tanıtacakken etkinlik sırasında bir de Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 3'ün tanıtılması bekleniyor. Gelin Apple Watch Series 3'ün özelliklerine yakından bakalım.

Ekran

Yeni iPhone'un gömülü dokunmatik kimliğe sahip bir Touch ID tuşuna sahip olması beklenirken Apple Watch Series 3'ün de gömülü bir Touch ID algılayıcısına sahip olacağı söylentiler arasında. Apple Watch Series 3'ün 38mm ve 42mm boyutlarında olması bekleniyor.

LTE Desteği

Apple Watch Series 3'ü ön plana çıkaran özelliği ise bir LTE desteğine sahip olması. Apple bu sayede rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor. LTE desteğiyle beraber kullanıcılar bağımsız bir şekilde arama yapabilir, iMessages gönderebilir ve  Apple Music'den içerik akışı oluşturabilir. Görünen o ki Apple'ın yeni akıllı saatiyle beraber iPhone'unuzu sürekli yanınızda bulundurmak zorunda kalmayacaksınız.

Sağlık Özellikleri

Sağlık, Apple Watch Series için önemli bir konu. Yeni akıllı saat kullanıcılarına beslenme bilgisi sağlaması ve Radyo Frekans Tanımlama(RFID) özelliğine sahip olması bekleniyor. Bu sayede Apple Watch Series 3, kullanıcısını tanımlayan bir antene bağlanmış mikroçipe sahip olacak. Böylelikle anten, çipin tanım bilgisini bir okuyucuya iletmesini sağlar. Okuyucu RFID etiketinden aldığı radyo dalgalarını dijital bilgiye dönüştürerek bilgisayar sistemine geçmesini sağlar. Apple Watch Series 3'ün aynı zamanda uyku izleme, kalp hızı analizi, solunum hızı analizi ve invaziv olmayan kan şekeri izleme gibi özellikleri de yapısında barındırması bekleniyor.

Yeni Sürüm: WatchOS 4

Apple Haziran ayında düzenlemiş olduğu WWDC 17 konferansında iOS 11'i ve WatchOS 4'ü geliştiricilere sunmuştu. Yeni sürümle beraber akıllı saatinizden para transferi yapabileceksiniz. WatchOS 4 güncellemesi ile Apple Watch'taki NFC yongası, bir kullanıcının spor salonunda koşu bandında kaç kalori yaktığını sadece bir dokunuşla Apple Watch'a senkronize edebilecek. NFC çip özelliği, Life Fitness, MS Artrix, Schwinn, Cybex, Technogym, Stair Master ve Star Trac'ten spor ekipmanları ile uyumlu olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim