Anlık Bildirim

iPhone ailesinin onuncu yılını doldurduğu 2017 için Apple’ın hazırladığı yeni modeller merakla bekleniyor. Firma ilklere imza atacak iPhone etkinliği için resmi tarihi açıkladı. Teknoloji dünyasının gözü kulağı 12 Eylül tarihine kilitlenmiş durumda.

Her şey hazır

12 Eylül 2017 zaten güçlü bir ihtimal olarak dile getiriliyordu. Apple ilk kez etkinliğini yeni inşa edilen devasa Apple Park kampüsünde gerçekleştiriyor. Kampüsteki Steve Jobs salonu etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Apple etkinlikte 3 yeni iPhone tanıtacak. iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modelleri mevcut iPhone 7 serisinin üzerine işlemci, RAM gibi yükseltmeler yapıyor. Ayrıca tasarım olarak cam kaplama konseptine geçileceği ifade ediliyor.

iPhone 8 ise Apple’ın bugüne kadar geliştirdiği en iyi iPhone olma özelliğine sahip. 5.8 inçlik çerçevesiz OLED ekran, 3 boyutlu gelişmiş yüz tanıma teknolojisi, gelişmiş zengin gerçeklik teknolojisi, daha büyük batarya, daha hızlı Apple A11 yonga seti, kablosuz şarj şimdilik dile getirilen özellikler arasında.

Ayrıca Apple Watch Series 3 de bu etkinlikte karşımıza çıkabilir. Yeni modeller etkinliğin bir hafta sonrasında piyasaya sürülecek. Bu önemli etkinliği Donanım Haber olarak an be an sizlere aktaracağız. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5870 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 8 ve
2 etiket daha iphone 7s 12 september
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim