Anlık Bildirim

Apple Watch kayışları ve iPhone kılıfları bahar renkleriyle yenilendi

Apple, aksesuarlarına bahar renkleriyle yeni bir görünüm kazandırdı. Apple Watch kayışları ile birlikte hem bataryalı hem de normal iPhone kılıfları için hazırlanan yeni renkler haberimizde.
Apple Watch kayışları ve iPhone kılıfları için bah Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz gün kablosuz şarj kutulu yeni AirPods kulaklıkların tanıtılması ardından Apple bu sefer aksesuar grubunda yeniliklere gitti. Apple Watch kayışları ve iPhone kılıfları bahar renkleriyle güncellendi. Ayrıca bataryalı kılıf için de yeni bir renk seçeneği var.

Smart Battery Case için “Kum Pembesi”

İçerisinde batarya barındıran Smart Battery Case siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğine sahipti. Bahar teması kapsamında bu kılıfın “Kum Pembesi” rengine sahip versiyonu tanıtıldı. Standart silikon kılıflara ise Çini Mavisi, Papaya ve Açık Nane gibi renk seçenekleri eklendi. Aynı renk seçenekleri Deri Folyo Kılıf modeli için de geçerli.

Apple Watch kayışları ve iPhone kılıfları için bah Tam Boyutta Gör

Bunlara ek olarak Apple Watch da aynı renkler (Çini Mavisi, Papaya ve Açık Nane) ile gelen kayış aksesuarlarını kullanıcılara sunacak. Nike Spor Kordon modelleri ise Siyah/Mor Üzüm, Sisli Gri/Yosun Grisi, Açık Camgöbeği/Tropikal Yeşil renklere sahip. Son olarak Spor Loop kayışlarına da Derin Deniz Mavisi, Leylak, Açık Nane ve Papaya renk seçeneklerinin eklendiğini belirtelim.

Apple Watch kayışları ve iPhone kılıfları için bah Tam Boyutta Gör

Kısacası Apple aksesuarları baharın gelmesiyle birlikte çok daha fazla renk seçeneğini kullanıcılara sunacak. Tüm bu aksesuarlar an itibariyle Apple Store Türkiye üzerinde de mevcut. Bahar temalı aksesuarların fiyatları diğer aksesuarlarla aynı seviyede. Tüm iPhone aksesuarlarına bu bağlantıdan, Apple Watch kayışlarına ise bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4656 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
renk seçenekleri, apple aksesuar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim