Anlık Bildirim

Apple, iTunes Store'da 4K HDR film sunmaya hazırlanıyor

Netflix, Google ve Amazon gibi platformlar kullanıcılara 4K HDR kalitesinde filmler sunarken iTunes bir adım geride kalmıştı. Ancak bu durum yakında değişecek gibi görünüyor...
Teknolojik yeniliklere öncülük etmesi gereken şirketlerden biri olan Apple'ın rakiplerinden geride kaldığı bazı konular var. Netflix, Google ve Amazon gibi platformlar 4K HDR filmleriyle öne çıkarken, iTunes hala 1080p içerik sunuyor. Şirketin 4K HDR kalitesinde film sunma hazırlığında olması, bu durumun yakında değişeceğini ortaya koydu.
Bir iTunes kullanıcısı, satın alma geçmişinde 4K HDR ibaresinin görünmeye başladığını fark etmiş durumda. Tomas Jackson isimli kullanıcı, birkaç gün önce satın aldığı 2016 yapımı Passengers filminin 4K HDR olarak listelendiğini söylüyor. Bununla birlikte Jackson'ın filmi sadece 720p veya 1080p HD olarak indirebilmesiyle Apple'ın hala test aşamasında olduğunu anlıyoruz.
Apple'ın bu yıl için Apple TV 4K modelini hazırladığı söyleniyor. iTunes üzerinden 4K HDR içeriğin sunulması muhtemelen bu modelin piyasaya sürülmesi ile aynı döneme denk gelecek ve Apple'a Amazon'un Fire TV ve diğer yeni nesil set üstü kutular ile rekabet imkanı sağlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim