Anlık Bildirim

Galaxy Note 8 ve iPhone 8'in ekran panelleri aynı karede sızdı

Çinli mikroblog sitesi Weibo aracılığıyla sızdırılan yeni görsel, Galaxy Note 8 ve iPhone 8'in boyutlarını karşılaştırmamızı sağladı. İşte merakla beklenen cihazların ön tasarımları...
Önümüzdeki aylarda akıllı telefon pazarına iki önemli cihaz gelecek. Bir tarafta Samsung'un amiral gemisi Galaxy Note 8, diğer tarafta Apple'ın 10. yıla özel hazırladığı iPhone 8 var. Akıllı telefonlar eğer söylenen özelliklerle gelirse, Android ve iOS arasındaki en büyük savaşa tanıklık edeceğiz.
Cihazların ortaya çıkması biraz zaman alabilir ancak Galaxy Note 8 ve iPhone 8'in boyutlarını kıyaslayabileceğimiz yeni bir fotoğrafla karşı karşıyayız. Çinli mikroblog sitesi Weibo aracılığıyla sızdırılan görüntü, Samsung Galaxy Note 8 ve iPhone 8'in ekran panelini yan yana gösteriyor. Yani bu görüntü sayesinde her iki cihazın ekran boyutu ve ön tasarımı konusunda fikir sahibi olabiliyoruz.
Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi, 6.3 inçlik Galaxy Note 8 ekranı 5.8 inç boyutundaki iPhone 8'e kıyasla devasa görünüyor. Her iki cihazda da çerçeveler küçülmüş durumda. Fakat karşılaştırma yapılacak olursa iPhone 8'in çerçevelerinin daha az olduğunu söyleyebiliriz. Ön kamera, mikrofon, hoparlör ve olası iris tarayıcıyı içeren "sensör çubuğu" haricinde ön kısım tamamen ekranla kaplı görünüyor.
Öte yandan Galaxy Note 8, kenardan kenara ekranıyla ön plana çıkmış durumda. Üst ve alt kısımda ince çerçeveler var. İris tarayıcısı, selfie kamerası, mikrofon ve hoparlör üst çerçeveye yerleştirilmiş. Her iki cihazın da çift arka kamera ile birlikte geleceği söyleniyor. Galaxy Note 8, çift kamerayla piyasaya çıkacak ilk Samsung telefon olacak. Cihazın 23 Ağustos tarihinde tanıtılacağını belirtelim. Apple iPhone 8 ise Ekim ya da Kasım ayında resmiyet kazanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12644 kez okundu.
41 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim