Anlık Bildirim

Apple ve IBM ortaklığı MobileFirst serisine 10 yeni uygulama daha ekledi

Apple ve IBM'in kurumlara yönelik olarak çeşitli uygulamalar hazırlamak için kurduğu MobileFirst ortaklığı bugüne kadar 22 uygulama ile hizmet veriyordu. Ortaklık bu sayıyı 32'ye yükseltti. 

Yeni uygulamalar iPad ve iPhone yanında Apple'ın akıllı saatini de es geçmiyor ve Apple Watch'ı listeye dahil ediyor. Bu uygulamalar ortaklık ile iletişime geçilerek elde edilebiliyor. Yeni uygulamalar şu şekilde sıralanıyor:

Shift Track for Managers (iPad): Yöneticilerin çalışanları ile ilgili çalışma saati, izin talepleri gibi parametreleri analiz edebildiği ve takip edebildiği bir uygulama. 

Shift Sync for Employees (iPhone, Apple Watch): Çalışanların takvimlerini kontrol edebildiği, değişiklikler yapabildiği ve izin talebini gönderebildiği bir uygulama. 

Shift Track Sync Travel Plan for Business Travelers (iPhone): Kurumsal seyahatler için ajanda hareketlerini tarayan, potansiyel seyahat önerilerini gösteren, sık kullanılan güzergahları hatırlayan ve kişisel seyahat önerileri hazırlayan bir uygulama. 

Travel Track for Business Travelers (iPhone, Apple Watch): Uçak biletlerinden yerel hizmet tavsiyelerine kadar herşeyi entegre eden ve güçlü bir analiz aracı olarak hazırlanan uygulama ajanda girdilerine göre grupta seyahat eden herkesi birbirine bağlayabiliyor. 

Travel Plan Track Loan Advise for Mortgage Officers (iPad): Mortgage kredi görevlilerinin gerçek zamanlı olarak müşterileri ile ilgili bilgiler toplayarak buna göre daha verimli ve kişiselleştirilmiş öneriler sunmasını sağlayan bir uygulama.

Loan Track for Mortgage Officers (iPhone): Görevlilerin kredileri sürekli takip etmesini, kredi kullanan müşterilere anlık güncellemeler gönderebilmesini sağlayan bir uygulama. 

Expert Resolve for Field Service Professionals (iPad): Saha hizmeti profesyonellerinin gemişteki aktiviteleri ile ilgili verileri ve cihaz problemlerini görebildiği bir uygulama. 

Expert Resolve Asset Inspect for Field Technicians (iPhone): Uzmanların varlık araştırması ve yönetimini hızlı ve güvenli bir şekilde yapmasını ayrıca çeşitli senaryolara göre tahmini olarak hazırlanmış analiz bilgilerine ulaşmasını sağlıyor. 

Field Inspect for Government Inspectors (iPad): Hükümet müfettişleri için elde ettikleri verileri ve bulguları doğrudan bağlı oldukları kuruma raporlayan bir uygulama. 

Field Inspect Safe Site for Forepersons (iPhone): Öncü ekipler için tehlikeli bölgelerde döküman hazırlayabilecekleri, konumlarını işaretleyebilecekleri ve canlı yayın yapabilecekleri bir uygulama. Ayrıca iBeacon teknolojisi ile öncü ekipler tehlikelere karşı anında uyarılabiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim