Anlık Bildirim

Apple’ın AirDrop işlevselliğini tarayıcınıza getiren web sayfası

Apple’ın iOS ve OS X ekosistemi içinde kullanım imkanı tanıdığı AirDrop hizmetinin benzerini web tarayıcınız üzerinden kullanmaya ne dersiniz? İşte Snapdrop ve hakkında bilmeniz gerekenler:
AirDrop, kullanmaya başladıktan sonra gerçekten son derece işlevsel bir özellik. OS X ve iOS cihazlarınız arasında dosya transferini kolay hale getiren bu işlev, Bluetooth ve WiFi bağlantılarını kullanarak hızlı bir şekilde dosya transferine imkan tanıyor.

Sistemi kullanmak için herhangi bir uygulama yüklemenize gerek yok. Tüm işlem web tarayıcınız üzerinden gerçekleştiriliyor. Snapdrop.net https://snapdrop.net adresine veri transferi yapmak istediğiniz her iki cihazdan erişim sağlıyorsunuz. İki cihazın ekranında da aşağıdaki görseldeki gibi isimleri göründüğünde transferi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Aynı yerel ağda yer alan cihazlar arasında sağlanabilen veri transferi mobil cihazların işletim sistemi çekirdeğinde gömülü servisler üzerinden yürütülüyor. Herhangi bir limite takılmadan sağlanan işlemleri biz Android ve iOS cihazlarımızda denedik. İlk bağlantı sağlandıktan sonra gayet başarılı çalışan hizmet, hem OS X hem de Windows tarafında da sorunsuz çalışmakta.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim