Anlık Bildirim

Apsis'i sizler için denedik

Apsis'i sizler için denedik
Bağımsız bir oyun stüdyosu olan Stranger Gravity'nin Android, Windows, Mac ve Linux için geliştirdiği "Apsis" adlı oyunu sizler için denedik.

Bir kuş sürüsünün eve dönüş yolculuğuna ortak olduğumuz oyunda rehberlik görevini üstleniyoruz. Tabi ki de görevimiz sadece rehberlikten ibaret değil. Yolculuk boyunca yolunu kaybetmiş yalnız kuşları sürüye katmanın yanı sıra, ilerleyişimizi kolaylaştıracak hava akımlarını yakalamaya ve yırtıcı kuşlardan korunmaya da çalışıyoruz.

Apsis, yüzlerce sayfadan oluşan bir hikaye anlatısına sahip olmasa da özgün çizimleriyle etkileyici bir sunum ortaya koymayı başarıyor. Apsis'in kuş animasyonları akıcılık anlamında bizleri pek tatmin etmese de, oyunun şu an için beta aşamasında olduğunu unutmamak lazım. 

İçerisinde bulunduğumuz duruma göre değişiklik gösteren hafif tondaki müzikler oldukça etkileyici. Ses efektleri müzikler kadar başarılı olmasa da tatmin edici bir deneyim yaşatıyor. Apsis'i kontrol etmek için ise, tek bir dokunuş veya tek bir fare tıklaması yetiyor.
Özgün çizimleri ve başarılı müzikleriyle bizleri etkileyen Apsis, güzel olduğu kadar tehlikeli bir yolculuğa bizleri ortak ederek farklı bir deneyim yaşatıyor. Animasyonlar başta olmak üzere oyunun bazı ufak tefek eksiklikleri olsa da final sürümünde bu eksikliklerin giderilebileceğini söyleyebiliriz. Şu an beta sürecinde olan Apsis'in çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Bu arada oyunun masaüstü versiyonlarına Steam üzerinden yeşil ışık yakabileceğinizi de belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim