Anlık Bildirim

Asus, Radeon HD 7800 DirectCU II ekran kartlarını duyurdu

AMD'nin Radeon HD 7800 serisi ekran kartlarını lanse etmesiyle birlikte donanım üreticileri de özel tasarımlı modellerini duyurmaya başladı. Asus'un tanıtımını yaptığı Radeon HD 7800 serisi DirectCU II modelleri, güçlü soğutucu tasarımı ile dikkat çekmeyi başarıyorlar. Asus'un daha önce başka modellerde de kullandığı çift slot tasarımlı soğutucu, bakır ısı boruları, çok sayıda alüminyum yaprak ve çift fan ile AMD'nin referans kart tasarımına kıyasla daha yüksek soğutma performansı sağlıyor ve bu sayede kullanıcılara daha yüksek hız aşırtma potansiyeli sunuluyor.
Özelleştirilmiş baskılı devre kartı üzerinde şekillenen Radeon HD 7850 DirectCU II ve Radeon HD 7870 DirectCU II'nin TOP versiyonları aynı zamanda fabrika çıkışı %5-10 oranında hız aşırtmalı olarak geliyor. AMD'nin 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği Pitcairn grafik yongasının güç verdiği DirectX 11.1 destekli ekran kartları, 256-bit bellek veri yolu desteği ve 2GB GDDR5 bellek kapasitesi ile geliyorlar. Radeon HD 7870 tabanlı model 1280 paralel işlem birimi ve 80 doku ünitesine sahipken, Radeon HD 7850 tabanlı modele ise 1024 paralel işlem birimi ve 64 doku ünitesi eşlik ediyor. 
Asus tarafında bu ay içerisinde pazara sunulması beklenen Radeon HD 7800 serisi DirectCU II modellerinin tavsiye edilen son kullanıcı fiyatları ise henüz açıklanmadı.  
Asus, Radeon HD 7800 DirectCU II ekran kartlarını duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim