Anlık Bildirim

Asus özel tasarımlı Mars 760 ekran kartı modelini hazırlıyor

Asus özel tasarımlı Mars 760 ekran kartı modelini hazırlıyor
Asus uzun bir aradan sonra Mars serisi özel tasarımlı ekran kartı ailesini yeniden sahalara döndürüyor. Tayvanlı firma tarafında Mars 760 olarak isimlendirilen Nvidia tabanlı yeni model, adından da anlaşılabileceği üzere GeForce GTX 760'i baz alıyor ama bir farkla; bu ekran kartında iki adet GeForce GTX 760 GPU'suna yer veriliyor.
Kepler mimarisi üzerinde şekillenen 28nm GK104 GPU'sunun çiftinden güç alan Mars 760, 2304 adet paralel işlem birimi, 192 adet doku ünitesi, 64 adet ROP birimi, 2x 256-bit bellek veri yolu, 4GB GDDR5 bellek ve arttırılmış saat hızları ile gelecek gibi görünüyor. Henüz detayları hakkında çok fazla bilgi olmayan kartın, arttırılmış bileşen kalitesine ek olarak yeni bir soğutucu tasarımı ile kullanıcıları karşılayacağı düşünülüyor.
Mars serisi ekran kartları için sürpriz yapmayı seven Asus, çok fazla ses getirmeyen Mars III modelinden sonra fiyat/performans serisi bir GPU olan GeForce GTX 760'ın çiftiyle beslenen modelinde, fiyat dengesini bu defa daha fazla kişinin ulaşabileceği bir çizgide tutabilir. Kutu tasarımı ve içeriğiyle de dikkat çekmesi beklenen kartın çıkış tarihi ise bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1077 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mars, asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim