Anlık Bildirim

Asus özel tasarımlı Radeon HD 7970 DirectCU II TOP modelini duyurdu

Asus güncel ürün gamına AMD tarafından dünyanın en hızlı ekran kartı olarak lanse edilen Radeon HD 7970'in özel tasarımlı DirectCU II TOP modelini duyurdu. AMD'nin 28nm üretim teknolojisiyle hazırladığı DirectX 11.1 ve PCI Express 3.0 destekli Tahiti XT grafik yongasından güç alan ekran kartı,  geliştirilmiş tasarım detayları ve arttırılmış GPU hızıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 
384-bit bellek veri yolu desteğine, 2048 paralel işlem birimine ve 3GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan ekran kartına 128 doku ünitesi ve 32 ROP birimi eşlik ediyor. 1GHz GPU ve 5600MHz bellek hızında çalışan ekran kartı 12 fazlı güç tasarımı ve yüksek kapasiteli komponentleri ile hız aşırtma tutkunlarına da göz kırpıyor. Asus tarafından en sessiz ve serin HD 7970 modeli olarak gösterilen Radeon HD 7970 DirectCU II TOP, referans tasarım ile kıyaslandığında özellikle GPU ile doğrudan GPU ile temas kuran ısı boruları ve 100mm çapındaki çift fanı ile soğutma konusunda çok daha efektif bir yapı sunuyor. 
Anakart üzerinde üç slotluk alan kaplayan Radeon HD 7970 DirectCU II TOP, performans anlamında daha fazlasını isteyenler için Crossfire ile çoklu GPU kurulumuna da olanak tanıyor. 3D destekli Eyefinity ile çoklu monitör konfigürasyonu sunan ekran kartının yakın zamanda raflardaki yerini alması beklenirken, tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı hakkında henüz açıklanmış herhangi bir bilgi bulunmuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim