Anlık Bildirim

Asus’un GTX 1050Ti tabanlı ekran kartı görseli sızdırıldı.

Nvidia’nın GTX 1050 ve GTX 1050Ti kartlarına dair bilgilerin yavaş yavaş çoğaldığı şu günlerde Asus’un özel tasarım GTX 1050Tİ kartının kutu görseli sızdırıldı.

 

Asus’un GTX 1050Ti tabanlı ekran kartı görseli sızdırıldı. Tam Boyutta Gör

Nvidia’nın GTX 1050Ti kartını duyurmasını beklediğimiz  şu günlerde Asus’un GTX 1050Ti tabanlı kartının kutu görseli internete düştü. Sızdırılan haberde yer verilen görselde Asus’un daha önce GTX 1060 modelinde de kullandığı Expedition isimli yeni soğutma çözümüne yer verildiği görülüyor. Soğutucu bu segmentteki kartların genelinde kullanılan tek parça halinde bir soğutucu bloğundan ve çift fanlı bir çözümden oluşmakta.
Daha önce gelen haberlerden de bildiğimiz kartta 4GB kapasiteli GDDR5 tip belleklere yer verileceği bilgisi bu görselle birlikte netleşmiş oldu. Fotoğrafta GTX 1050Ti modelinde opsiyonel olması beklenen 6 pinlik güç konnektörüne dair bir bilgiye ise yer verilmemiş. Daha önceki sızıntılarda ise Asus’un ayrıca GTX 1050Ti tabanlı Strix serisi kartların hazırlığında olduğu bilgisine rastlamıştık.
 
Öte yandan kart daha önce açığa çıkan 3DMark skorlarından anlaşıldığı kadarıyla RX460'dan daha hızlı olacağa benziyor. GTX 1050 modeli ise tahminen RX460'den biraz daha yavaş olabilir veya benzer bir performans sunabilir. Eğer fiyat olarak da RX460'a yakın bir fiyatla satışa sunulursa giriş-orta seviyede Nvidia'nın elini güçlendirebilir ve Nvidia'nın AMD karşısında kaybettiği pazar payını geri kazanmasına çare olabilir.
Ek olarak Asus'un GPUTweak yazılımı tarafından desteklenen modelin çıkış tarihi ve fiyatlandırması hakkında bir bilgi ise henüz mevcut değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim