Anlık Bildirim

Avea, Avrupa'nın en iyi mobil telefon operatörü seçildi

Avea saygın ekonomi dergilerinden biri olan İngiltere merkezli World Finance Magazine tarafından, bu yıl dördüncüsü düzenlenen "World Finance Telekom Ödülleri"nde Avrupa'nın en iyi mobil servis sağlayıcısı seçildi. Köklü bir geçmişe sahip olan ve bugün 100 binden fazla okuyucusu ile dünyanın en prestjili ekonomi yayınlarından biri olan World Finance Magazine dergisi, ödül törenini 7 Kasım'da Londra Borsası'nda gerçekleştirecek.
Avea'nın bu başarısıyla ilgili olarak şirketin Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Feridun, "Türkiye'nin en genç operatörü olarak, aldığımız bu ödülden dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Başarımızın arkasında, müşteriler ihtiyaçlarını baz alan hızlı ve yenilikçi çözümlerimizden aldığımız güç var. Avea, bugün geldiği noktada sadece bir telekomünikasyon veya bir iletişim markası değil, aynı zamanda bir teknoloji markasıdır. Müşteri beklentilerine uygun çözümlerle kendimizi sürekli geliştirmeye devam ederken; markamızı daha nice ödüllerle buluşturacağımıza inanıyoruz." dedi.
İkinci çeyrek itibariyle 12.2 milyon aboneye ve %19,9 pazar payına sahip olan Avea'nın, 199 ülkede 649 operatörle anlaşması bulunuyor. 
Avea, Avrupa'nın en iyi mobil telefon operatörü seçildi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32716 kez okundu.
39 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
operatör, avea ve mobil
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim