Anlık Bildirim

Avengers Initiative'nin Lite versiyonu Appstore'da yayınlandı

Marvel Entertainment tarafından geçtiğimiz eylül ayında Android ve iOS platformları için yayınlanan Avengers Initiative adlı yapımın deneme sürümü ücretsiz olarak Appstore'da yerini aldı.

Infinity Blade'in oyun yapısına benzer bir oynanış sunan yapımın ücretsiz olarak yayınlanan deneme versiyonuyla birlikte oyuncular tam versiyona 12.99 TL ödemeden önce yapımı deneyerek fikir edinme imkanı bulmuş oluyorlar. Yeşil dev Hulk'ı kontrol ederek Wendigo, Abomination gibi karakterlere karşı koyduğumuz yapımın Lite sürümünden tam sürümüne geçildiğinde oyuncunun Lite sürümde elde ettiği içeriği olduğu gibi tam sürüme aktarılabilecek. İlerleyen dönemlerde yeni karakterler ile desteklenecek olan yapım, iOS4.3 ve üstü yazılıma sahip; iPhone 4 ve üzeri veya iPad 2 ve üzeri cihazlarda çalışabilecek. Şimdilik Lite sürümünün bulunmadığı Android platformunda da 6.99$'a satışı sürdürülen yapımın Android 2.2 ve üzeri uyumlu cihazları desteklediğini belirtmekte fayda var.

Henüz Avengers Initiative'i deneme fırsatı bulamamış ve oyun hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız, yapımın Lite versiyonuna Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim