Anlık Bildirim

'Ballistic SE' Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında


 Radiangames tarafından geliştirilen Shooter ve Rpg dinamiklerini barındıran ‘Ballistic SE’ kısa bir süreliğine Appstore’da ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Küre şeklindeki bir nesneyi yönettiğimiz oyunda üzerimize gelen ve bize dokunduklarında can kaybı yaşatan farklı büyüklükteki nesneleri vurmaya ve bu sayede hayatta kalmaya çalışıyoruz. Birçok çeşit düşmanın yer aldığı oyunda 2 oyun modu, çeşitli saldırı türleri ve geliştirilebilir 10 farklı yetenek bulunuyor. Sürükleyiciliği ve eğlenceyi ön planda tutan 'Ballistic SE' mükemmel kalitede grafikler sunmasa da oyunun yapısına uygun başarılı görseller bulunduruyor. Oyunun akışına göre ritim alan müzikler ile aksiyon dolu sahnelerin daha etkileyici bir havaya büründüğü oyun kolay kullanılabilir kontrol sistemi sunuyor. Yeni iPad'in retina ekranı ile uyumlu olan oyun ayrıca iCloud eş zamanlama ve ‘Game Center’ desteğini de kullanıcılara sunuyor. 

Sonsuz düşman dalgalarının bulunduğu aksiyon dolu bu sürükleyici yapıma kısa bir süreliğine Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim