Anlık Bildirim

Bang & Olufsen’den Line temalı kablosuz hoparlör

Line mesajlaşma uygulamasının Friends karakterlerinden hoşlanıyorsanız bu kablosuz hoparlör tam size göre. Beoplay P2 Brown Limited Edition sadece 5000 adet olarak satılacak.

Asya bölgesi ağırlıklı olmak üzere ülkemiz dahil pek çok pazarda popüler olan Line mesajlaşma uygulaması farklı tema ürünlerine imza atmaya devam ediyor. Line Friends temalı drone modelinden sonra şimdi de kablosuz hoparlör tanıtıldı.

Beoplay P2 Brown Limited Edition özellikleri

108 ülkede popüler olan ve New York şehrinde kendisine ait bir hediyelik eşya mağazası açan Line Friends içerisinde Brown Bear yani kahverengi ayı karakterinin ayrı bir hayran kitlesi mevcut. DJI tarafından üretilen Drone Brown Bear teması taşıyordu.

Bang & Olufsen tarafından geliştirilen kablosuz hoparlör de Brown Bear temasını taşıyor. Beoplay P2 modelini temel alan Beoplay P2 Brown Limited Edition sınırlı sayıda satılacak. Herhangi bir fiziksel tuş barındırmayan hoparlör sallama ve dokunuşlarla kontrol ediliyor.

Sadece 5000 adet üretilecek olan Beoplay P2 Brown Limited Edition modeli ABD ve Çin, Japonya gibi bazı Asya ülkelerinde satışa sunulacak. Henüz fiyatı belli değil ancak Beoplay P2 modeli 169$ fiyat etiketine sahipti.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim