Anlık Bildirim

Bazı MacBook Pro modelleri aşırı ısınma ihtimali nedeniyle geri çağırılıyor

Apple, bazı 15" MacBook Pro modellerinde bataryaya bağlı aşırı ısınma sorunları yaşanabileceği gerekçesiyle geri çağırma kampanyası başlattı. Geri çağırmayla ilgili detaylar haberimizde.

Bazı MacBook Pro modelleri aşırı ısınma ihtimali nedeniyle geri çağırılıyor Tam Boyutta Gör

Apple, Eylül 2015 ila Şubat 2017 tarihleri arasında satışa sunulan bazı 15” MacBook Pro modellerinde değişim kampanyası başlattı. Apple, geri çağırma süreciyle ilgili sebebi ise bu ürünlerde kullanılan pillerin aşırı ısınma ihtimali sonucu risk teşkil etmesine bağladı.

Geri çağırma kampanyası kapsamında gönderilen ürünlerin pilleri ücretsiz değiştirilecek. Apple, değişim sürecinin bir ile iki haftayı bulabileceğini belirtiyor.

Söz konusu sorunun kendinize ait MacBook Pro’da da olup olmadığından emin olmak için öncelikle ekranınızın sol üst köşesinde yer alan “Bu Mac Hakkında” sekmesine tıklamanız gerekiyor. Size ait modelin "MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015)." olduğundan emin olduktan sonra buradan  ulaşabileceğiniz destek sayfasındaki haneye cihazınızın seri numarasını girmeniz gerekiyor. Şayet size ait modelde de bir problem gözüküyorsa Apple yetkili satıcıları ile temasa geçmeniz gerekiyor.

Son olarak Apple, mevcut problemin cihazların garantisini uzatmayacağı bilgisini de paylaşmış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim