Anlık Bildirim

BİM’de bu kez 3299TL’ye Galaxy Note 8 satışı var

Uygun fiyatlı perakende market zincirlerinden BİM artık amiral gemisi teknolojik ürün satışlarıyla da adından bahsettiriyor. Haftaya Samsung Galaxy Note 8 satışı var.

Geçtiğimiz haftalarda iPhone X modelini 1100TL indirimle satarak dikkatleri üzerine çeken perakende market zinciri BİM bu kez Galaxy Note 8 ile yeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Galaxy Note 8 BİM fiyatı

23 Mart tarihinde BİM mağazalarında satışa başlayacak Galaxy Note 8 için 3299TL fiyat etiketi belirlenmiş. Bu da şu an ki piyasa fiyatından yaklaşık 1100TL gibi bir indirim anlamına geliyor.

Galaxy Note 8 modelinin hangi BİM mağazalarında satılacağına dair bir bilgi yok ancak siz de afişi gördüğünüz BİM mağazalarını yorumda belirterek satın almayı düşünen DH takipçilerine yardımcı olabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 8 modelinin 2 yıl ithalatçı garantili ve ayrıca çift SIM destekli olduğunu da belirtelim. Samsung garantili satılan Galaxy Note 8 modellerinde tek SIM desteği yer almaktaydı.

Daha uygun fiyata Galaxy Note 8 modeline sahip olmak isteyenlerin 23 Mart günü sabah erken saatlerde BİM mağazalarında olmalarında fayda var. Mağazalar sabah saat 09:00'da kepenklerini açıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17771 kez okundu.
37 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim