Anlık Bildirim

Samsung RAM Plus orta seviye telefonlara da geliyor

Depolama belleğinden sisteme ekstra RAM kapasitesi ayırabilen Samsung RAM Plus yazılım güncellemesi yavaş yavaş Galaxy A akıllı telefon serisine sunulmaya başladı.

Samsung RAM Plus güncellemesi Tam Boyutta Gör

İlk etapta Çinli akıllı telefon üreticilerinde gördüğümüz yazılım yoluyla depolamadan ekstra RAM kapasite ayırma özelliği Samsung tarafından da benimseniyor. Samsung RAM Plus pek çok modele gelecek. 

Samsung RAM Plus nedir?

Samsung RAM Plus özelliği ilk olarak Galaxy A52s 5G akıllı telefon modelinde ortaya çıkmıştı. Varsayılan olarak gelen ve kapatılamayan özellik gerekli durumlarda depolamadan 4GB RAM bellek ayırıyor. Kullanıcı bu rakama müdahale edemiyor. 

Daha sonra Galaxy Z Fold 3 katlanabilir telefon modeline bir güncelleme ile Samsung RAM Plus sunulmuştu. Şimdi Galaxy A52 modeline de aynı güncelleme sunulmuş durumda. Bununla birlikte Galaxy S21 için Android 12 güncellemesinde Samsung RAM Plus mevcut değil. 

Kaynaklar Samsung RAM Plus özelliğinin ilk etapta orta ve alt seviye akıllı telefon modellerine geleceğini tahmin ediliyor. Bu bakımdan Galaxy A ve M telefon sahiplerinin Batarya Durumu menüsünden Hafıza sekmesini kontrol etmesi tavsiye ediliyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim