Anlık Bildirim

Bitcoin yerinde sayıyor Ripple uçtu

Kripto para dünyasının üçüncü büyüğü Ripple son günlerde yaşadığı artışlarla yatırımcısını sevindiriyor. Birim toplamda yüzde 30 üzerinde büyüdü ve 0.86$ sınırına dayandı.

Bahar ayları ile birlikte kripto para birimlerinde yaşanan yükseliş havası yatırımcıları sevindirdi. Bitcoin ile birlikte diğer alt coinlerin çoğu da hareketlenirken Ripple birimi ise adeta uçtu.

Yatırımcıyı sevindirdi

Geçtiğimiz haftalarda 0.5$ seviyesine kadar inerek kafalarda soru işaretleri uyandıran Ripple özellikle bu hafta tırmanışa geçti. Şu anda 0.86$ seviyelerini test eden Ripple sadece bugün yüzde 15-16 arttı. Son 7 günde ise artış yüzde 30 üzerinde oldu.

Üçüncü büyük kripto para olan Ripple ayrıca Ethereum ile arasındaki farkı da kapatmaya başladı. Ödeme teknolojileri ile ilgili yapılan farklı ortaklıklar Ripple'ı güçlendiriyor.

Diğer taraftan Bitcoin yatay bir seyir izlemeye devam ediyor. Önceki dönemlerin keskin hareketlerinin aksine yüzde 1-2 civarında artış veya azalış yaşanıyor. Birim 8300$ seviyelerinde.

Diğer taraftan Stellar da bu haftanın en çok kazandıranlarından oldu. Birim 7 günlük yüzde 35 üzerinde artış yakalamayı başardı. Önceki dönemlerin aksine Bitcoin küçük artışlar yapmasına rağmen alt coinler çok büyük farklarda büyümeye başladı. Böylece BTC ile olan oranları da düşmeye başladı. Yatırımcılar da haliyle alt coinlere yöneliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5760 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Ripple (XRP), Bitcoin (BTC) ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim