Anlık Bildirim

Blok zinciri tabanlı CryptantCrab oyunu duyuruldu

Blok zinciri tabanlı oyunlar giderek çoğalıyor. CryptantCrab oyunu da blok zinciri tabanlı bir yengeç dövüşü teması getiriyor. CryptantCrab detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Adını ilk olarak kripto paraların patlama yapması ile duyduğumuz blockchain veya blok zinciri teknolojileri bugün pek çok sektörde kullanılıyor ve yatırımlar da giderek artıyor. Oyun dünyasında da blok zinciri temelli yapımlar sahneye çıkmaya başladı.

CryptantCrab neler sunuyor?

Crab War adındaki oyunun geliştiricisi tarafından hazırlanan CryptantCrab yapımı da blok zinciri teknolojisini temel alıyor. Crab War oyunu ile benzer mekanikler sunan CryptantCrab, Asya kıtasından çıkan ilk kripto oyun olma özelliğine sahip.

CryptantCrab oyununda birebir yengeç savaşlarını görüyoruz. Oyuncular kendilerine ait CryptantCrab adındaki evrimleşmiş yengeçleri ile mücadele ediyor ve paralar kazanıyor. Paraları biriktirerek yengeçlerini güçlendiriyor ve farklı yengeçlerin kilidini açarak evrimleştirebiliyor.

Ethereum tabanlı olan CryptantCrab oyununda Cryptant adında bir kripto para birimi kullanılıyor. Bu birim ile sanal mazağada alışveriş yapılabiliyor. Oyuncular ellerindeki güçlü yengeçleri Cryptant üzerinden satabiliyor veya alabiliyor.

CryptantCrab oyunu 25 Ekim itibariyle ön satışa sunulacak. Ön satışta oyunculara evrimleşmiş bir CryptantCrab karakteri hediye ediliyor. Bu karakterin 0.5 ETH değerinde olduğu ifade ediliyor. Zaman içerisinde daha da değerlenebilecek olan bu karakteri mağazada daha fazla fiyata satabileceksiniz. Oyun daha çok yengeçleri evrimleştirme ve çok pahalı hale getirme odağında ilerliyor. Şimdilik Cryptant biriminin borsalarda işlem görüp görmeyeceği bilinmiyor.  

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim