Anlık Bildirim

Boring Company'nin ilk yüksek hızlı toplu taşıma tüneli 10 Aralık'ta açılıyor

Tesla CEO'su Elon Musk, Los Angeles'taki trafik sorununu çözmeye yardımcı olacak yer altı tünelinin neredeyse tamamlandığını ve 10 Aralık'ta açılacağını resmen duyurdu.
Boring Company'nin kurucusu Elon Musk Twitter hesabı aracılığıyla şirketin ilk tünelinin yılın sonundan önce tamamlanacağını açıkladı. Musk ayrıca tünelin 10 Aralık 2018 tarihinde halka açılmasını beklediğini ifade etti.
SpaceX'te insanların sistemi ücretsiz olarak deneyebilecekleri özel bir etkinlik düzenlenecek. Los Angeles'ın altındaki tünel inşa edildiğinde yer altındaki elektrikli taşıyıcılar yayaları, araçları ve motosikletlileri gidecekleri yere saatte 250 kilometre hızla ulaştırarak trafik sorununun çözülmesine yardımcı olacak.

Kullanım ücretinin 1 dolar olacağı söylenmişti

Boring Company bu tünele ek olarak, Washington DC ve New York arasındaki bir tünel üzerinde çalışıyor. Musk, daha önce yüksek hızlı toplu taşıma tünelinin kullanım ücretinin 1 dolar olacağını açıklamıştı.
Loop adlı tünel, yollardaki trafik sıkışıklığını azaltmak ve taşıtların gidecekleri yere normalden daha hızlı gitmelerini sağlamak üzere hizmet verecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim