Anlık Bildirim

Boston Dynamics'in robot köpeği "SpotMini" satışa çıkıyor

Kapıları açıp insan müdahalesine direnerek robotik dünyanın parlayan yıldızı haline gelen robot köpek SpotMini, 2019 yılı itibariyle satışa çıkacak. İşte SpotMini'ye ait son detaylar:
Daha önce dünyanın en zengin insanı Amozon CEO'su Jeff Bezos ile yürüyüşe çıkan SpotMini, kullanıcılarla buluşmak için gün sayıyor. SpotMini'nin 2019 yılı itibariyle satışa çıkacağını söyleyen Boston Dynamics Başkanı Marc Raibert, ellerinde dörtlü 10 prototip olduğunu ve bu yıl içerisinde 100 tane daha üretmeyi hedeflediklerini belirtti. 
Fiyat noktası hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan Raibert, geçtiğimiz yıl yenilenen versiyonu tanıtılan SpotMini'nin maliyetini 10 kata kadar azalttıklarının altını çizdi. Yazılım opsiyonlarıyla birlikte özel birtakım görevleri de yerine getirebilen robot köpek, başta güvenlik olmak üzere birçok alanda faaliyet gösterebilecek.   
 
90 santimetre uzunluğunda ve 25 kilogram ağırlığında dünyanın üretilmiş en sessiz robotu unvanına sahip SpotMini'nin bir alanı haritalamak için kameraları nasıl kullandığını ve bölgede otonom modda gezinirken ki son görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim