Anlık Bildirim

Bugüne kadar 46 milyon Apple Watch satıldığı tahmin ediliyor

Teknoloji devi Apple, henüz bugüne kadar toplamda kaç adet akıllı saat sattığını açıklamadı. Asymco analisti Horace Dediu'nun verilerine göre şirket şimdiye kadar 46 milyon Apple Watch satmış durumda.
Apple bugüne kadar kaç Apple Watch sattığını henüz resmi olarak doğrulamadı. Nedendir bilinmez Apple’ın finansal sonuçları açıklanırken Apple Watch genellikle diğer cihazlarla gruplandırılıyor ve mevcut çeyrekte veya genel olarak kaç adet sattığını öğrenemiyoruz.
Ancak Asymco analisti Horace Dediu'nun verilerinin doğruluğuna inanacak olursak, Apple bugüne kadar yaklaşık 46 milyon adet Apple Watch satmış gibi görünüyor. Dediu ayrıca kullanıcı tabanının yaklaşık 40-43 milyon olduğunu tahmin ediyor.

Apple Watch, 2018'e de hızlı girdi 

Analistin verileri, 2018'in ilk çeyreğinde 4 milyondan fazla Apple Watch sevkiyatı yapıldığını ortaya koymuş durumda. Yani 3 milyonun altında Apple Watch satışı yapıldığı tahmin edilen 2017'nin ilk çeyreğine kıyasla önemli bir artış söz konusu.
Sonuç olarak bu rakamların resmi bir dayanağı olmadığı için kesin bir kanıya varmak zor ancak eğer doğruluk payı varsa Apple'ın giyilebilir teknoloji sektörünün lideri olduğu ortada.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim