Anlık Bildirim

Burger King kendi kripto para birimini oluşturuyor: WhopperCoin

Dijitalleşen yaşamımızda para birimlerimiz de dijitalleşiyor. Estonya'nın dijital para birimi atılımından sonra Burger King de kendi kripto para birimini oluşturuyor.

Burger King kendi kripto para birimini oluşturuyor: WhopperCoin

Kripto bara birimlerine olan ilgi giderek artıyor. Geçtiğimiz hafta Estonya’nın dijital para birimi ESTCOIN oluşturacağı haberini paylaşmıştık. Şimdi de Burger King, kripto para birimi işine giriyor. Firma, WhopperCoin adını vereceği para birimi ile Rusya’da dijital pazara giriş yapacak.

Edinilen bilgilere göre Burger King müşterileri satın aldıkları her Whopper için, özel kripto para cüzdanlarında WhopperCoin kazanacaklar. Henüz kazanılan paraların kullanım alanıyla ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

Kimilerine göre WhopperCoin atılımı, Rusya’daki Burger King restoranlarında uygulanması planlanan BitCoin ödeme yönteminin ilk ayağını oluşturuyor.

Wawes Blok Zinciri Üzerinde Oluşturulacak

Dolaşımdaki WhopperCoin sayısının 1 milyar adet olması planlanıyor. Tıpkı Ethereum gibi Waves’in blok zinciri üzerinde oluşturulacak.

Çok uzak olmayan bir zamanda kripto bara birimleri hayatımızın parçası olacak. Estonya devletinin kendi para birimini oluşturma girişiminin ardından Ukrayna ve Rusya devleri de bu konuda plan yapmaya başladılar. Kripto para birimleri bugüne kadar resmi kurumlardan bağımsız yapıdaydı. Bakalım bundan sonra dijital para birimlerinin akıbeti nasıl olacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7211 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), dijital para ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim