Anlık Bildirim

CES 2014 : Toshiba da Chromebook trendine katıldı

CES 2014 : Toshiba da Chromebook trendine katıldı

Google'ın Chrome OS platformu üzerinde çalışan Chromebook dizüstü modelleri ABD dizüstü pazarının yüzde 20'sine hakim hale gelince daha fazla üreticinin dikkatini çekmeye başladı. Chromebook trendine son katılan firma ise Toshiba oldu.

Toshiba, Chromebook platformuna verdiği önemi CES 2014 fuarında büyük bir stand açarak gösterdi. Toshiba Chromebook olarak adlandırılan modele firma kendi teknolojilerini de entegre ediyor.

Toshiba Chromebook 13 inçlik 1366x768 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip. TruBrite TN teknolojisi ile Toshiba ekran parlaklığını ve canlılığını artırıyor. Modele gücünü ise Haswell tabanlı Intel Celeron işlemcisi veriyor. Sisteme 2GB RAM ile destek sağlanıyor.

Yaklaşık 2cm kalınlığa sahip olan model 1Kg ağırlığında. 16GB depolama kapasitesi Google Drive ile 100GB daha artırılabiliyor. USB 3.0 bağlantısı, HDMI çıkışı, güvenlik kilidi, kart okuyucu, Bluetooth, çift bant WiFi, 9 saat kullanım süresi şeklinde diğer özellikleri mevcut.

Toshiba, firmanın ilk Chromebook ürünü olma ünvanını taşıyan modeli 280$ fiyat etiketi ile satışa sunacak. Modelin piyasaya çıkış tarihi ise 16 Şubat. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim