Anlık Bildirim

Carmageddon, Appstore'da yerini alarak sadece bir günlüğüne ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

Stainless Games, Carmageddon'un mobil versiyonunu yayınlayarak Kickstarter bağışçılarına teşekkür etmek adına oyunu 24 saatliğine tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sundu.

1997 yılında ilk kez PC platformu için yayınlanan yapım günümüz şartları için elden geçirilmiş grafikleri, birbirinden farklı 36 mekan ve 30 farklı araç ile karşımıza çıkıyor. Oyunun grafikleri her ne kadar yenilenmiş olsa da, bu konuda başarılı olduğunu söylemek yanlış olacaktır. Ancak, orjinaline sadık kalınarak geliştirilen oyun, sunmuş olduğu eğlenceli atmosferiyle grafiklerdeki eksikliği telafi etmiş durumda. Mobil platform için yeniden yayınlanan yapımların başlıca sıkıntılarından olan kontroller, Carmegeddon'da dokunmatik ekranlar için başarılı bir şekilde oluşturulmuş ve bu kontrollerin özelleştirilmesine imkan tanınmış. Aksiyon ve şiddet dolu yarışlara katılarak eğlenceli vakit geçireceğimiz yapımda herhangi bir çoklu oyuncu moduna yer verilmemiş. Ancak, oynayışı kayıt atına alarak YouTube üzerinden yayınlama imkanı tanınmış. Bu özelliğin yanı sıra, mobil oyunculara Game Center ve iCloud desteğini de sunulmuş.

Sadece bir günlüğüne ücretsiz olarak yayınlanan Carmegeddon'a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3280 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim