Anlık Bildirim

Cherry’den hızlı yazanlara üst seviye mekanik klavye

Klavyede hızlı yazı yazma amacına yönelik olarak bir model arıyorsanız Cherry’nin yeni ürününe bir göz atın. Cherry MX Board 1.0 en hızlı veri iletimi için tasarlanmış.

Üst seviye klavye tuşları ve klavyeler konusunda lider firmalardan Cherry, hızlı yazı yazan tüketicilere yönelik olarak performans odaklı MX Board 1.0 adında yeni bir mekanik klavye duyurdu.

Cherry MX Board 1.0 özellikleri ve fiyatı

MX Board 1.0 klavyesi Cherry MX tuşlar barındırıyor. Özel bir dijital kontrolcü barındıran HighSpeed tuş tanıma teknolojisi ile birlikte çok hızlı veri girdisi sağlayan klavye 50 milyon basış ömrü sunuyor.

Tuş etiketleri aşınmaya karşı dayanıklı iken sınırsız rollover özelliği sayesinde birden fazla tuşa aynı anda basılsa bile her tuşun girdisinin iletilmesi garanti ediliyor. Beyaz renkli LED aydınlatma farklı parlaklık seviyelerine ayarlanabiliyor.

Klavyenin yüksekliği 3 farklı modda ayarlanabiliyor. Bilek plakası ayrılabilirken USB ucu da karanlıkta kolaylık sağlaması açısından aydınlatılmış. Cherry MX Board 1.0 klavyesi 90 Avro fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim