Chery Haberleri

Etiket
Son dakika chery haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), chery hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
10 VİDEO 94 HABER 21 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 2 İÇERİK

Chery Son Dakika Haberleri

Güncel Chery Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika chery haberleri de dahil olmak üzere chery ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 10 video, 21 galeri ve 63 adet chery haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 5 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

chery İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel chery haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Chery Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni chery haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son chery haberlerini okuduktan sonra, Otomobil İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Chery

Chery (Chery Automobile Co., Ltd.), Çin merkezli bir otomotiv şirketidir. Şirket, 1997 yılında Çin hükümeti tarafından kurulmuştur. 2021'de 0,959 milyon satışla Çin'in en büyük 9. otomobil üreticisidir. Chery, binek otomobiller, minivanlar ve SUV'lar üretmekte ve bunları Chery markası altında satmaktadır. Ayrıca Karry markası altında ticari araçlar da satmaktadır. Chery, 2003 yılından bu yana Çin'in en büyük binek otomobil ihracatçısıdır ve Çin anakarasında araç montaj ve bileşen üretim tesislerine sahiptir. Çin'de Jaguar ve Land Rover otomobillerinin üretimi için Qoros ortak girişimini ve Jaguar Land Rover ile yüzde 50:50 ortak girişimini işletmektedir. Amerikan ve Alman firmaları da dahil olmak üzere birçok yabancı bileşen şirketi ile işbirliği anlaşmaları vardır. Chery, QQ, Tiggo, Arrizo, Omoda, eQ ve Karry (hafif ticari araçlar için) dahil olmak üzere farklı marka isimleri altında çeşitli modeller sunmaktadır. Exeed, crossover ve SUV'lar için premium markalarıdır. Chery ayrıca elektrikli araçlara da odaklanmıştır ve çeşitli elektrikli modelleri mevcuttur.

Chery hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim