Anlık Bildirim

Corning: Safir Cam, birçok konuda Gorilla Glass'ın gerisinde

Corning: Safir Cam, birçok konuda Gorilla Glass'ın gerisinde Tam Boyutta Gör
Birçok akıllı telefonda Gorilla Glass ile imzası bulunan Corning'den Apple'ın 530 milyon dolarlık yatırım yaptığı ve muhtemelen iPhone 6 ile taşınabilir cihazlarında kullanmaya başlayacağı safir camlarla ilgili açıklama geldi.

CNet'e açıklamalarda bulunan Corning'in kıdemli başkan yardımcısı Tony Tripeny, safir çamların Gorilla Glass ile karşılaştırılabilecek kadar dayanıklı olmadığını söyledi. Tripeny, sözlerine şöyle devam etti:


Ilk nesil iPhone'dan bu yanan Apple'ın en büyük iş ortaklarından biri olan Corning'den üst düzey bir yetkilinin safir camlarla ilgili basına açıklama yapması; Apple'ın bir sonraki iPhone'da yoluna safir cam ile devam edeceğini bir açıdan kesinleştirmiş oldu. Diğer yandan Tripeny'nin açıklamasında safir camların çizilmeye karşı dayanıklı olduğu itirafı da Apple'ın safir camlara olan ilgisinin sebebini özetler nitelikte.

GT Advanced ve Apple Ortaklığı'nda Arizona'da üretilecek olan safir çamların Apple'ın hangi ürünlerinde kullanılacağı konusu hala netleşmiş olmamakla birlikte; internete sızan bilgiler safir camların ilk olarak iPhone 6 ve iWatch'da kullanılmaya başlanacağına işaret ediyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8082 kez okundu.
49 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, gorilla glass ve
2 etiket daha corning açıklama
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim