Anlık Bildirim

Corsair yeni Hydro Series H60 sıvı işlemci soğutucusunu sunar

Yenilenmiş Hydro Series H60 sıvı işlemci soğutucusu geniş bir model yelpazesini destekliyor. Sıvı soğutucuya yeni başlayanlar için kolay bir takılma yöntemine sahip.

Corsair’in beğenilen ve çok satan Hydro soğutucu serisi 2018 yılına da hızlı başladı. Kolay kurulması ile dikkat çeken yeni Hydro Series H60 modeli işlemcilerinizi soğutmaya geliyor.

Hydro Series H60 özellikleri ve fiyatı

Yeni Hydro Series H60 işlemci soğutucusu 120mm radyatör barındırıyor ve alet edevatsız takılabilme özelliğine sahip. Bu sayede ilk kez sıvı soğutma kullanacaklar kolay bir şekilde kasasına monte edebilecek.

Hoş bir tasarıma sahip olan H60, LED aydınlatmalı bir pompaya sahip. Termal olarak optimize edilmiş soğuk plaka ve düşük sesli pompa verimli bir şekilde ısıyı işlemcinizden uzaklaştırıyor.

Herhangi bir Corsair kasası ile uyumlu olan soğutucunun 120mm fanı 600 ve 1700RPM hızları arasında ayarlanabiliyor. AM4, LGA 1151 ve LGA 2066 soketleri ile uyumluluk, yeni soğutucuyu geniş bir işlemci seçeneğine açık hale getiriyor. Corsair Hydro Series H60 sıvı işlemci soğutucusu için istenen fiyat 79 Avro olarak belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim