
Nisan ayında Kanada Appstore'undaki yerini alan Crazy Taxi: City Rush, bu perşembe tüm iOS kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Oyun, aynı zamanda Android platformu için de yayımlanacak.
Cell Shaded tarzdaki grafikleriyle dikkatlerine üzerine çeken koşu türündeki oyunda, taksimize
aldığımız müşterileri varış noktasına ulaştırmaya çalışacağız. Bunu yaparken de tıklama, basılı tutma ve kaydırma gibi dokunmatik ekran üzerinde rahatlıkla gerçekleştirilebilen hareketleri yapacağız.
Free to Play yapıdaki oyunda 8 farklı karakter, 5 farklı araç, 3 farklı mekan, çeşitli yükseltmeler ve özelleştirmeler bizleri bekliyor olacak. Bu yükseltmeler ve özelleştirmeler oyunda kazanılan paranın yanı sıra, gerçek parayla da satın alınabilecek. Oyundaki araçlar, karakterler ve mekanlar ise, Crazy Taxi ile özdeşleşen çizgilerle karşımıza çıkacak.
Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Bu kadar olmaz yahu.Kaç para alıyorsunuz Elmadan.
Not:Anlamayanlar için,inceden inceye androide geç veriyorlar hemde dakikalık deniyor yazıda.