Anlık Bildirim

'Crow' Appstore'da indirime girdi


Küçük bütçeli bir oyun yapımcısı olan Sunside Games tarafından geliştirilen ‘Crow’ Appstore’da indirime girerek 0,99$’lık fiyat etiketi ile mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Crow uzak diyarlarda kargalar, mitolojik yaratıklar, korkuluklar, ölüm perileri ve devlerin arasında gerçekleşen eski bir savaşı konu alıyor. Aksiyon ve macera unsurlarını içinde barındıran bir rol yapma oyunu olan Crow’da savaşın kaderini değiştirme görevini üstlenen bir karganın kontrollerini elimize alarak sınırlı bir gökyüzünde süzülerek oyun içi görevleri yerine getirmeye çalışırken topladığımız puanlarla da yeteneklerimizi geliştirebiliyoruz. ‘Radiance’ grafik motorunu kullanan Crow kuş bakışı çevre detayları, bulutlar, bulutların gölgelerinin yeryüzüne yansıması, fırtına anlarındaki yağmur efektleri ve kargamızdan kopan tüyler gibi detaylar bu maceraya ortak olurken oyuncuya en iyi şekilde yansıtılıyor. Crow ses efektleri konusunda grafikler kadar başarı gösteremese de oyun içi müzikleri ile bu eksiği kapatıyor. Birbirinden farklı düşmanlara karşı mücadele verdiğimiz oyunda savaş anları bir ray üzerinde kısıtlı şekilde ilerliyor ve bazen bu anlar çok uzun sürebiliyor. Çoklu oyuncu desteği sunmayan oyunda Game Center ve Achivements menüleri ile arkadaşlarımızla rekabet etmemiz sağlanıyor.

Crow farklı hikayesi, kaliteli grafikleri ve etkileyici müzikleri ile Rpg dinamiklerine farklı bir yorum getiren bir yapım. Tüm gücüyle kanat çırpan kargamızın bu büyülü dünyasında yer almak istiyorsanız Appstore üzerinden 0,99$’lık fiyat etiketiyle Crow’a buradan ulaşabilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim