Anlık Bildirim

Daha büyük ekrana sahip Apple Watch Series 4 duyuruldu

Sektörde EKG ölçümü yapabilen ilk akıllı saat ünvanını alan Apple Watch Series 4 önemli özelliklere sahip. Apple Watch Series 4 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Geleneksel olduğu gibi yeni iPhone modellerinin öncesinde yeni Apple Watch görücüye çıktı. Apple Watch Series 4 daha büyük ekran ve sektörde ilk olacak yeniliklerle geliyor.

Apple Watch Series 4 özellikleri ve fiyatı

Apple Watch Series 4 önceki modele göre yüzde 30 daha büyük bir OLED ekrana sahip. iPhone X gibi Apple Watch Series 4 modeli de köşeden köşeye bir ekran barındırıyor. Büyüyen ekran boyutuna göre de arayüz optimize edilmiş.

Digital Crown titreşimli geri bildirimler için optimize edilmiş. En önemli özelliği ise EKG ölçümü yapabilmesi. Nabız ölçümlerinin aksine EKG kalbin daha detaylı bir haritasını çıkararak potansiyel problemleri tespit edebiliyor.

Tuş üzerinde 30 saniye parmağınızı tutarsanız elektrik sinyalleri üzerinden kalbinizin EKG raporunu alabiliyorsunuz. Bunu PDF haline getirip doktorunuzla da paylaşabiliyorsunuz. Sektörde bu tarz ölçüm bir ilk olacak.

Yeni saatin hoparlörleri yüzde 50 oranında daha yüksek sese sahip. Ayrıca mikrofon da yankının önlenmesi adına ters tarafa aktarılmış. Saatin arka kısmı standart olarak seramikten imal edilmiş. Bluetooth 5 ve GPS teknolojisi de özellikler arasında.

Diğer taraftan 64-bitlik S4 yongası iki kat daha iyi performans ve daha iyi enerji verimliliğine imza atıyor. 3 eksenli jiroskop ise dinamik aralığını iki kat artırmış ve düşmeleri algılar hale gelmiş. Böylece anlık düşüşlerde saat alarm moduna geçerek acil servisleri aramanızı sağlıyor.

Giyilebilir cihaz pazarının lideri Apple Watch yeni modelinde sadece donanım özelliklerini değil sağlık takip özelliklerini de bir adım ileriye taşımış. Gelişmiş kalp ritmi takibi, düşüş anında algılama gibi özellikler pazardaki diğer rakiplerde yer almıyor. 18 saat kullanım ömrü sunan Apple Watch Series 4 standart sürüm 399$, LTE sürümü 499$ olarak 21 Eylül’de piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5283 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple watch series 4, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim