Anlık Bildirim

Daimler CEO'su: "Google ve Apple'ın çalışmaları bizi şaşırttı"

Teknoloji devleri kozlarını otomobil sektöründe paylaşmak için çalışmalara hızla devam ediyor. Şirketlerin bu konuda ulaştıkları nokta ise Daimler CEO'su Dieter Zetsche'yi de şaşırtmayı başarmış.
Daimler CEO'su: 'Google ve Apple'ın çalışmaları bizi şaşırttı'
 
Google'ın uzunca bir süredir otonom araç için çalışmalar yaptığı biliniyor. Apple ise bu süreci daha çok kapalı kapılar ardında yürütme taraftarı. Nasıl olursa olsun bugünün teknoloji devleri ilerleyen yollarda otomotiv sektörüne girmek için büyük hazırlıklar yapıyor. Silikon Vadisinde teknoloji şirketleriyle görüşen Daimler AG (Mercedes-Benz markasının sahibi) şirketinin CEO'su Dieter Zetsche ise şirketlerin geldiği noktayı şaşkınlıkla karşıladı.
Vadideki 70'den fazla firmayla görüşmeler yapan Zetsche bu şekilde yeni teknolojileri ve girişimleri takip ettiklerini belirtti. Özellikle Google ve Apple'a dikkat çeken CEO, iki şirketin de otomotiv konusunda çok önemli noktalara geldiğinin altını çiziyor.
Mercedes-Benz'in de elektrikli ve otonom araçlar konusunda çalıştığı biliniyor. Şirketin CEO'su da gelecekteki potansiyel rakiplerin yükselişinden biraz çekinmiş gibi. Bunun yanı sıra ziyaretlerin yeni iş birliklerini ortaya çıkaracağı da söyleniyor. Bu bağlamda Mercedes-Benz'in gelecek modellerinde yeni teknolojilere yer vermesi sürpriz olmayacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4746 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes-benz, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim