Anlık Bildirim

'Dead Trigger' Appstore'da yerini aldı


Madfinger Games tarafından geliştirilen zombi temalı FPS oyunu 'Dead Trigger' 0,99$'lık fiyat etiketi ile Appstore'da satışa sunuldu.

2012 yılında yaşanan bir politik kriz sonrası garip bir salgının yayılması ve milyarlarca insanın hayatını kaybetmesi sonucu gelişen olayları konu alan oyunda, zombiler ile mücadele ederek hayatta kalmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda geriye kalan insanları kurtardığımız ve önemli kaynakları koruduğumuz oyunda hikayenin detaylarını da öğrenmeye çalışıyoruz. Unity grafik motoru kullanılarak geliştirilen oyun kaliteli görselleri, başarılı animasyonları, 3D sesleri, geniş silah ve ekipman seçenekleri ile oldukça etkileyici bir oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca oyunda mobil FPS’lerden alışık olduğumuz bir D-pad kontrol sistemi bulunuyor, ancak kontroller özelleştirilemiyor. Silah geliştirme sistemininde yer aldığı Dead Trigger'da oyun içi paralı alımlarda yapılabiliyor. Android platformunda da yakın bir zamanda yerini alması beklenen oyunun, Tegra 3 çipseti için özelleştirilmiş bir sürümünün de sunulacağını belirtmekte fayda var.

Zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışarak bu hikayenin gizemini çözmek istiyorsanız, Dead Trigger'a 0,99$'lık fiyat etiketi ile Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim